3 Biz boeken die de manier waarop ik denk veranderd hebben

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik ben gek op biz boeken ✨. Koop er ook veel te veel van. Sommige lees ik in 1 ruk uit, anderen liggen jaren in de kast voor ik er weer naar kijk.

Deze drie boeken hebben de manier waarop ik denk & zaken doe veranderd:

Dit is het perfecte boek dat je leert een bedrijf te starten en te laten groeien, zonder dat de stress met je meegroeit. De praktische insteek past heel goed bij mijn “better done than perfect” mentaliteit.

Het eerste biz boek dat echt indruk maakte en waarvan dingen bleven hangen. Het boek waar ik naartoe terug ging om “dat ene hoofdstuk” nog eens te lezen. En ook nog eens heel grappig geschreven.

Een enorme stimulans om jezelf niet klein te houden en je eigen stem en missie te vinden in je biz. Toevallig weer eens meegenomen op mijn vakantie in Mallorca laatst en weer nieuwe inzichten uit gehaald, terwijl ik ‘t boek toch al jaren in de kast heb staan. Vooral de manier waarop ze naast de innerlijke criticus (die we vast allemaal kennen) praat over het vinden (en horen!) van je innerlijke mentor vind ik heel inspirerend.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....