3 Biz boeken die de manier waarop ik denk veranderd hebben

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik ben gek op biz boeken ✨. Koop er ook veel te veel van. Sommige lees ik in 1 ruk uit, anderen liggen jaren in de kast voor ik er weer naar kijk.

Deze drie boeken hebben de manier waarop ik denk & zaken doe veranderd:

Dit is het perfecte boek dat je leert een bedrijf te starten en te laten groeien, zonder dat de stress met je meegroeit. De praktische insteek past heel goed bij mijn “better done than perfect” mentaliteit.

Het eerste biz boek dat echt indruk maakte en waarvan dingen bleven hangen. Het boek waar ik naartoe terug ging om “dat ene hoofdstuk” nog eens te lezen. En ook nog eens heel grappig geschreven.

Een enorme stimulans om jezelf niet klein te houden en je eigen stem en missie te vinden in je biz. Toevallig weer eens meegenomen op mijn vakantie in Mallorca laatst en weer nieuwe inzichten uit gehaald, terwijl ik ‘t boek toch al jaren in de kast heb staan. Vooral de manier waarop ze naast de innerlijke criticus (die we vast allemaal kennen) praat over het vinden (en horen!) van je innerlijke mentor vind ik heel inspirerend.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...