3 Biz boeken die de manier waarop ik denk veranderd hebben

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik ben gek op biz boeken ✨. Koop er ook veel te veel van. Sommige lees ik in 1 ruk uit, anderen liggen jaren in de kast voor ik er weer naar kijk.

Deze drie boeken hebben de manier waarop ik denk & zaken doe veranderd:

Dit is het perfecte boek dat je leert een bedrijf te starten en te laten groeien, zonder dat de stress met je meegroeit. De praktische insteek past heel goed bij mijn “better done than perfect” mentaliteit.

Het eerste biz boek dat echt indruk maakte en waarvan dingen bleven hangen. Het boek waar ik naartoe terug ging om “dat ene hoofdstuk” nog eens te lezen. En ook nog eens heel grappig geschreven.

Een enorme stimulans om jezelf niet klein te houden en je eigen stem en missie te vinden in je biz. Toevallig weer eens meegenomen op mijn vakantie in Mallorca laatst en weer nieuwe inzichten uit gehaald, terwijl ik ‘t boek toch al jaren in de kast heb staan. Vooral de manier waarop ze naast de innerlijke criticus (die we vast allemaal kennen) praat over het vinden (en horen!) van je innerlijke mentor vind ik heel inspirerend.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...